miercuri, 27 octombrie 2010

Norele, ne mai scrii ceva?

Vise tata! Si totusi daca ar exista o asemenea intrebare, raspunsul ar fi: scumpilor, nu v-am uitat, va lasam sa va ganditi ce faceti cu Revelionul ala.
Ca sa fiti relaxati si sa puteti alege una din variantele propuse de mine, va invit sa vizitati Timisoara intr-un weekend.Adica, sa faceti un "city-break" ( na ca v-am zis-o).Iata oferta:

Aflata in locul de intalnire a unora dintre cele mai importante rute comerciale care fac legatura intre Occident si Orient, Timisoara, municipiu-resedinta al judetului Timis, este un important centru istoric, economic, financiar, cultural si stiintific. Prin numeroasele parcuri, gradini publice, scuaruri si spatii verzi, Timisoara si-a castigat renumele de oras gradina. Scena culturala este si ea bine reprezentata: trei mari teatre si anume roman, german si maghiar, Opera Romana si Filarmonica, numeroase alte sali de spectacole. Populatia Timisoarei este de aproximativ 400.000 locuitori, majoritatea romani. Prima mentiune documentara certa despre Timisoara dateaza din anul 1266, cand apare sub numele de Castrus Timisiensis. Pe hartile vremii este mentionata inca din anul 1339.
Unitati de cazare in Timisoara:

* Hotel 3* Euro (78.2 RON)
* Hotel 3-4* Timisoara (38.5 EUR)
* Hotel 3* Valentina (52.8 RON)
* Hotel 4* Best Western Ambassador Luxury (37.29 EUR)

* Hotel 4* Continental (27 EUR)
* Hotel 4* Excelsior (42.5 EUR)
* Hotel 4* Reghina Blue (153.6 RON)

Astept aici pe blog sa-mi dati un semn!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu