miercuri, 20 octombrie 2010

Nu dati buzna!

Cred ca banuiesc motivul pentru care nu puteti sa va bucurati familia cu o minivacanta de Craciun sau Revelion: NU SUNT BANI. Uite ca pentru Timisoreni am gasit eu( ma si implic) solutia: Cardul de cumparaturi de la Raiffeisen Bank.Aici va spun doar atat: la cumpararea unui pachet turistic se activeaza gratuit o asigurare de calatorie.Celor interesati le voi povesti in amanunt produsul.
Hai sa va propun si destinatia:
AUSTRIA
Situata in centrul Europei, avand ca vecini opt tari, turistice la randul lor, Austria a devenit un loc de tranzit intre centrele culturale si economice ale continentului. Cea mai mare parte a Austriei este dominata de inaltimile Alpilor si Prealpilor, munti care poarta inca ghetari sau urme ale erei glaciare. Lacurile au ape curate, peisajele impresionante, dovedesc grija cu care austriecii inteleg sa protejeze natura. Dar nu numai natura este uimitoare in Austria, ci si cultura acestui popor. O destinatie atragatoare in Europa, pe care nici un turist pasionat nu e bine sa o ocoleasca. O tara mica, usor de explorat, care ofera turistilor atractii incantatoare. Austria este renumita si prin activitatea culturala variate: opera, concerte, teatre, festivaluri de muzica clasica, iar distractiile si viata de noapte isi gasesc aici un suport bogat: magazine, cafenele, berarii, restaurante traditionale.
Oferte speciale in Maishofen
CRACIUN
de la 234 EUR 5 nopti 21.12.2010 - 26.12.2010 Gasthof 3* Alpenrose
REVELION 2011
de la 416 EUR 7 nopti 25.12.2010 - 01.01.2011 Gasthof 3* Alpenrose

Maishofen este situat la o inaltime de 757 m si iese in evidenta in special datorita imprejurimilor foarte frumoase. Inramata de masive de 3000 m precum si dealuri line - Maishofen este chiar langa Zell am See, iar cu ski-bus-urile gratuite ajungeti repede si comod atat la Zell am See cat si la Kaprun sau Saalbach. Zell am See este centru turistic al Pinzgau si este situata pe o peninsula încantatoare intre lacul Zell si Muntele Schmittenhohe. Tunelul lung de 6 km mentine traficul rutier departe de oras, oferind posibilitatea de a merge linistit la cumparaturi in zona pietonala spatioasa si veche. Datorita zonei de schi foarte bune, precum si ofertei foarte variate de activităti recreative, Zell am See detine toate atuurile pentru a va permite un excelent concediu la schi in Austria.
Pentru informatii complete contactati-ma pe blog.
Oferitile celor dragi o bucurie - faceti pe Mosul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu